• [2018/06/22]
    By using our forums, and our in-game services, you agree to be bound by our Privacy Policy found here:
    skullgirlsmobile.com/privacy

Official Forum Issues Thread

cybik

Moderator
Moderator
Joined
May 9, 2017
Messages
13
Reaction score
5
Points
3
Age
35
The "associate with Twitter" feature is broken. Also I'd very much like the Google+ version of that button as well.
 

video game

Producertron 9000
Joined
May 5, 2017
Messages
37
Reaction score
70
Points
18
Location
Los Angeles, CA
Website
hiddenvariable.com
Hello there! Can you give us a bit more info about what happens with the Twitter function?

We are also working on signing in with Google and Facebook.
 

cybik

Moderator
Moderator
Joined
May 9, 2017
Messages
13
Reaction score
5
Points
3
Age
35
When I try to link up my Twitter account or log into the site with Twitter, it just throws this error:

Skullgirls Mobile Forums - Error
An unexpected error occurred. Please try again later.
 

Davybot

New Member
Joined
May 9, 2017
Messages
9
Reaction score
4
Points
3
Age
26
Location
FL
I also got that same error when I attempted as well.
 

Cellsai

Oh Sai
Moderator
Joined
May 8, 2017
Messages
627
Reaction score
895
Points
93
Location
Ireland
Website
cellsai.deviantart.com
Very minor QOL issue:
When you click on a person's avatar their mini profile pops up. Unless their avatar is exactly 200x200 it has a blue border. Any way to get that blue changed to the forum default gray?

...like I said, it's extreeemely minor so you don't really need to worry about it! :p
 

greerbiggie

New Member
Joined
May 9, 2017
Messages
24
Reaction score
12
Points
3
Age
25
Also, there should be a way to turn off emails. I tried the alert preferences, but I still get emails even from things I turned off.
 

video game

Producertron 9000
Joined
May 5, 2017
Messages
37
Reaction score
70
Points
18
Location
Los Angeles, CA
Website
hiddenvariable.com
Also, there should be a way to turn off emails. I tried the alert preferences, but I still get emails even from things I turned off.

Try the Messaging Preferences under your Contact Details

Gcz7jta.png
 

moisterrific

Well-Known Member
Joined
May 9, 2017
Messages
834
Reaction score
771
Points
93
Location
Canada
Uploading images directly seems to be broken. That's weird because it worked yesterday when I uploaded the hype train pic.
 

Marcos de Azevedo

New Member
Joined
Nov 22, 2017
Messages
2
Reaction score
0
Points
1
Age
47
Hi, in portuguese interface, character "ç" is hidden on the phrases. Sorry my poor english.
 

Psyche

Moderator
Moderator
Joined
Jun 8, 2017
Messages
398
Reaction score
377
Points
63
There's no link going from the forum to the main SGM website. Not an issue but a mild inconvenience and I believe a missed opportunity of sorts.
 

BallotBoxer

Well-Known Member
Joined
Feb 4, 2018
Messages
427
Reaction score
1,220
Points
93
The logo in the forum header has been down for some time. It is just a broken image path icon. The image URL leads nowhere (can't post the link since I'm a low-post new member) so maybe it was accidentally deleted?

While you're at it, the site could use a custom favicon too. ;)
 
  • Like
Reactions: Psyche

Psyche

Moderator
Moderator
Joined
Jun 8, 2017
Messages
398
Reaction score
377
Points
63
The logo in the forum header has been down for some time. It is just a broken image path icon. The image URL leads nowhere (can't post the link since I'm a low-post new member) so maybe it was accidentally deleted?
Yeah, I think that has been reported somewhere before a long while ago but we seem nowhere nearer to finding the fixeroo. I don't think you need to have a specific number of posts before you're able to post a link, though. First time I've heard anything of this privilege restriction. I could easily be wrong, of course.
HVS, at the very least would it be possible to change the image filepath to http://www.hiddenvariable.com/wp-content/uploads/2017/12/hvs_sgm_logo_500-150x150.png instead of the dead image link? Or would resizing through HTML/CSS take too much time/effort?

While you're at it, the site could use a custom favicon too. ;)
I'm already seeing one: a grey Skull Heart minus its usual flames. I've bookmarked it just now in Chrome and it seems to be functioning. Could it be your browser?
 

TonyPartridge30

Well-Known Member
Joined
Jul 11, 2017
Messages
750
Reaction score
678
Points
93
Age
31
Location
New England
iPhone 6s
iOS 12.1

As of the most recent iOS update, I’m finding that some images cannot be attached to my forum posts through the “Upload a File” button. This has especially been the case for screenshots taken of the game. The site just says that there is an error whenever I try to attach a screenshot from the game. It doesn’t tel me the nature of the error (file type not right, file size too big, etc). This makes it much harder to report bugs and provide feedback.
 

Psyche

Moderator
Moderator
Joined
Jun 8, 2017
Messages
398
Reaction score
377
Points
63
Would it be possible to get a secure (https) version of the site?
While I don't know for sure, I think that is down to the forum host/provider, XenForo.

On a separate note, I'm starting to see the following error message page every so often when navigating the forum and I'm not sure if it's a server-side thing or just me because I moved not too long ago.
An unexpected database error occurred. Please try again later.
 

TonyPartridge30

Well-Known Member
Joined
Jul 11, 2017
Messages
750
Reaction score
678
Points
93
Age
31
Location
New England
On a separate note, I'm starting to see the following error message page every so often when navigating the forum and I'm not sure if it's a server-side thing or just me because I moved not too long ago.
I see this sometimes too (right when I clicked to reply to this message, in fact). I also occasionally get sent to a white screen detailing a database error when trying to log in or navigate to somewhere on the site.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Psyche