• [2018/06/22]
    By using our forums, and our in-game services, you agree to be bound by our Privacy Policy found here:
    skullgirlsmobile.com/privacy

Resolved Unable to get into SGM, Glitched "Play" button

Socram_DLC

New Member
Joined
Nov 21, 2017
Messages
1
Reaction score
3
Points
3
Age
23
Alright, so, about an hour ago I attempted to get into my Skullgirls app. It started with the green Line screen as usual, moved on to loading, but after a few moments of the login loading text, a large orange button with the word "play" appears. Clicking the button causes the login loading text and little george animation to appear for a split second before returning to the button, and never actually allows me into the app no matter how many times it is clicked.

I have tried clearing the cache, force-stopping the app, and restarting my phone multiple times to no avail.
(I have a samsung s7 edge with the android 7.0 operating system.)
 
Joined
Jun 11, 2017
Messages
51
Reaction score
25
Points
18
Location
Australia
If all else fails, try deleting the app and reinstalling. If you logged in with google/line etc. your progress is saved so don’t be worried. If you haven’t logged in with an account maybe try turning your phone off for an hour or so. Who knows, it could just be something to do with the system needing a rest.
 

TonyPartridge30

Well-Known Member
Joined
Jul 11, 2017
Messages
750
Reaction score
679
Points
93
Age
31
Location
New England
Same here. iPhone 6s, iOS 11.1.2. Game version 1.6.0.

Edit: I deleted the app and reinstalled it. Still didn’t let me log in. I got an error message saying there was a problem contacting the log in provider (I use google). Error code -3841.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Marcos de Azevedo

Nameless

New Member
Joined
Nov 22, 2017
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Same issue. Deleted the app and then I used my Line account and Facebook but still have the same issue as TonyPartridge30.
 
Joined
Sep 28, 2017
Messages
88
Reaction score
39
Points
18
Age
30
Same issue...
verizon carrier
phone is a v20

Edit: JUST logged in after posting this.
 

BriAran

New Member
Joined
Nov 22, 2017
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
Age
21
i believe it has to do with over-heating. I've had the same problem multiple times and I've just let the device cooldown, and i recommend not having it plugged it when letting it cooldown as it heats the device

Hope this helps
 

RedRidingHoodie

New Member
Joined
Sep 13, 2017
Messages
18
Reaction score
19
Points
3
Location
The Nightosphere
Been having the same problem for about a half hour, Android version 7.0, game version 1.6.0

EDIT: i just tried turning my Wi-Fi off and on again, and that seemed to fix it
 
Last edited:
  • Like
Reactions: EmeraldSkirmish

Hall☆weenQueen

Well-Known Member
Joined
Nov 22, 2017
Messages
323
Reaction score
823
Points
93
Same problem, good to know it's not just me. I hope they fix it soon..
 

NiceMeme

New Member
Joined
Nov 22, 2017
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Age
27
Also having this problem. (Version 1.6.0, on Google Pixel XL)
 

Snow

Active Member
Joined
Jul 23, 2017
Messages
245
Reaction score
71
Points
28
Wow. A number of people cannot play at all? :3 :3 :3

This is a big bummer :3 RIP daily rewards. Hopefully this issue is fixed soon :3
 

Liam

!Robot
Hidden Variable Dev
Joined
May 17, 2017
Messages
1,471
Reaction score
2,670
Points
113
Location
Canada
We're aware of the login issues some people are experiencing, we're looking into it now and hope to have it resolved ASAP.
Thanks for the reports, everyone!

We're very sorry for the inconvenience.