• [2018/06/22]
    By using our forums, and our in-game services, you agree to be bound by our Privacy Policy found here:
    skullgirlsmobile.com/privacy

Bug - Normal Game crashing on launch

Blingboss117

Member
Joined
Apr 18, 2021
Messages
33
Reaction score
19
Points
8
Hello, please I've had this problem since the recent update. Whenever I launch the game it shows a blank screen for about 5 seconds and closes. I have to relaunch the game before it loads finally. I'm running ios 15.1 on iPad too. I even tried uninstalling and reinstalling but to no avail. However, when I switch to my android phone I have no issues
 
Last edited:

Rasagiel

New Member
Joined
Nov 10, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Age
27
Yes, I’d like to concur that it happens to me as well. I am using an IPad mini which works perfectly fine and upon going in the game, I am greeted with a blank screen for couple of seconds and crashes before managing to get in a second/third time. This happens even I refresh it by app shutting.
 

Bones

Well-Known Member
Hidden Variable Dev
Joined
Jan 3, 2019
Messages
820
Reaction score
277
Points
63
Age
37
We've been experiencing this as well, but don't have clear repro steps yet. After it happens, the game typically loads normally. Have you guys been able to get into the game at all, or does it always crash every single time on your iOS 15 devices?
 
  • Like
Reactions: Blingboss117

Blimeylimey

Active Member
Joined
Oct 19, 2017
Messages
100
Reaction score
125
Points
43
For me, I have to either force quit the app or select the app from the background. If I try to open the game normally (main menu icon), the game will not open.
 

Blingboss117

Member
Joined
Apr 18, 2021
Messages
33
Reaction score
19
Points
8
We've been experiencing this as well, but don't have clear repro steps yet. After it happens, the game typically loads normally. Have you guys been able to get into the game at all, or does it always crash every single time on your iOS 15 devices?
It happens let's say 3 out of 5 times a day, assuming I opemed the game 5 times. Sometimes it opens and loads well, sometimes it opens, then a blank screen, then closes, I'll have to relaunch again before it loads.