• [2018/06/22]
    By using our forums, and our in-game services, you agree to be bound by our Privacy Policy found here:
    skullgirlsmobile.com/privacy

Is anyone experiencing unresponsive controls or is it just me?

FreyRenoir

Member
Joined
Jun 27, 2017
Messages
60
Reaction score
39
Points
18
Age
26
Website
freysmith.deviantart.com
Well heres how i handle the problem.
I usually start up combos after blocking with a dash strike (forwardswipe) and then continuing tapping.
I input attacks with my right hand usually, but now i switch to my left for the tapping. And it works.

But seriously this needs to be fixed
 
  • Like
Reactions: Shawesome

Shawesome

Active Member
Joined
Jun 25, 2017
Messages
235
Reaction score
151
Points
43
I've been doing the same thing. Unfortunately there seems to be a small chance it will still happen. Something else i noticed was that it mostly happens on the right side of my screen. So I thought, "Maybe I could use the right side if I flip my phone around." (I have an iPhone) I did that and the glitch stayed on the side my right thumb was, and nothing on the left.
 

J8khero

Active Member
Joined
Jul 9, 2017
Messages
272
Reaction score
45
Points
28
I've been doing the same thing. Unfortunately there seems to be a small chance it will still happen. Something else i noticed was that it mostly happens on the right side of my screen. So I thought, "Maybe I could use the right side if I flip my phone around." (I have an iPhone) I did that and the glitch stayed on the side my right thumb was, and nothing on the left.

I use my left thumb to do all the like swiping or tapping on the screen. The glitch really sucks and we all have to deal with it until they fix it which sucks a lot.:(
 
  • Like
Reactions: Shawesome

Prmth456

Member
Joined
Jun 27, 2017
Messages
39
Reaction score
35
Points
18
Age
30
It happens more often on the right side of the screen, right above the second move of the enemy. I've tried turning the phone upside down as well, just to make sure there wasn't something wrong with my touchscreen, but the problem persisted. =P
 

Ownface

Pest Control Specialist and Dungeon Master
Joined
May 8, 2017
Messages
201
Reaction score
156
Points
43
@Aegiscore (and others) Are the inputs not being registered towards the edge of the screen, around where Eliza's Sekhmet mode button is generally located? Or is this happening with inputs regardless of location?
 
  • Like
Reactions: BambooEarpick

Shawesome

Active Member
Joined
Jun 25, 2017
Messages
235
Reaction score
151
Points
43
@Aegiscore (and others) Are the inputs not being registered towards the edge of the screen, around where Eliza's Sekhmet mode button is generally located? Or is this happening with inputs regardless of location?
I've tried the left side, center, right side, and the edges (using training). I've had it on the entire screen. It might be slightly different for others.
 

Prmth456

Member
Joined
Jun 27, 2017
Messages
39
Reaction score
35
Points
18
Age
30
@Aegiscore (and others) Are the inputs not being registered towards the edge of the screen, around where Eliza's Sekhmet mode button is generally located? Or is this happening with inputs regardless of location?
For me it's only on the right side of the screen. The area between the third AI fighter icon and the current fighter move is a complete no go at all times (android OS).
 
  • Like
Reactions: Ownface

J8khero

Active Member
Joined
Jul 9, 2017
Messages
272
Reaction score
45
Points
28
@Aegiscore (and others) Are the inputs not being registered towards the edge of the screen, around where Eliza's Sekhmet mode button is generally located? Or is this happening with inputs regardless of location?

For me, the glitch happens anywhere on the screen, not in one place
 

Shawesome

Active Member
Joined
Jun 25, 2017
Messages
235
Reaction score
151
Points
43
Just want to add this: This is a pretty bad bug (probably game-breaking, in a sense). But I don't want the devs to get straight to work on another update. You guys should at least get a small break from it. Plus I love having Eliza, who is amazing to use, btw.
Edit: I forgot to mention that the fix for this should be done asap, and what I said previously is to imply you shouldn't work too hard trying to.
 

J8khero

Active Member
Joined
Jul 9, 2017
Messages
272
Reaction score
45
Points
28
Just want to add this: This is a pretty bad bug (probably game-breaking, in a sense). But I don't want the devs to get straight to work on another update. You guys should at least get a small break from it. Plus I love having Eliza, who is amazing to use, btw.

It's true, the bug is really bad and it's sucks, but the devs work so hard on this game that they need a break once in a while so will understand if the bug doesn't get fixed that fast! Until now, we have to deal with this bug.;):D
 

Shawesome

Active Member
Joined
Jun 25, 2017
Messages
235
Reaction score
151
Points
43
I just lost a 20 win streak in gold due to the bug. Oh well.
 

Shawesome

Active Member
Joined
Jun 25, 2017
Messages
235
Reaction score
151
Points
43
I haven't even managed 1Mil yet (650,000~).
 

Ownface

Pest Control Specialist and Dungeon Master
Joined
May 8, 2017
Messages
201
Reaction score
156
Points
43
For me it's only on the right side of the screen. The area between the third AI fighter icon and the current fighter move is a complete no go at all times (android OS).

I would ask others to try this as well. It sounds like there's a hidden Sekhmet button on the AI's side of the screen that is blocking inputs, though it sounds like some people are experiencing this regardless of location, which is even more disconcerting. Those of you who are ( @J8khero @Shawesome ) can you provide your device and OS version?

Sorry to hear about lost matches and streaks caused by this issue, I know that can be super frustrating. We appreciate you guys hanging in there, and we'll try to take care of this as soon as we can!
 

J8khero

Active Member
Joined
Jul 9, 2017
Messages
272
Reaction score
45
Points
28
I would ask others to try this as well. It sounds like there's a hidden Sekhmet button on the AI's side of the screen that is blocking inputs, though it sounds like some people are experiencing this regardless of location, which is even more disconcerting. Those of you who are ( @J8khero @Shawesome ) can you provide your device and OS version?

Sorry to hear about lost matches and streaks caused by this issue, I know that can be super frustrating. We appreciate you guys hanging in there, and we'll try to take care of this as soon as we can!

My device is a Lg G4 with an Android Version of 6.0. Hope this is the info needed!;)
 

J8khero

Active Member
Joined
Jul 9, 2017
Messages
272
Reaction score
45
Points
28
I would ask others to try this as well. It sounds like there's a hidden Sekhmet button on the AI's side of the screen that is blocking inputs, though it sounds like some people are experiencing this regardless of location, which is even more disconcerting. Those of you who are ( @J8khero @Shawesome ) can you provide your device and OS version?

Sorry to hear about lost matches and streaks caused by this issue, I know that can be super frustrating. We appreciate you guys hanging in there, and we'll try to take care of this as soon as we can!

I think I figure it out! What I did is I went to training mode and I tapped all over the screen and I found the 2 big dead spots

Image of where the "dead" spots are:
http://imgur.com/a/UpEMF

The part where it's red is where tapping has no effect on it. Maybe these spots are the problem?:eek:
 

Shawesome

Active Member
Joined
Jun 25, 2017
Messages
235
Reaction score
151
Points
43
Those are where the Sekhmet button is....so I guess that bug is back.
 

J8khero

Active Member
Joined
Jul 9, 2017
Messages
272
Reaction score
45
Points
28
Those are where the Sekhmet button is....so I guess that bug is back.

Strange. Before, if you didn't use Sekhmet, the glitch wouldn't happen until you use it which then it happens. But now, it's like there permanently there! So weird!o_O